Lovely Weather!

Denna strålande dag har spenderats mest utomhus. Man blir så mycket piggare av att solen tittar fram. Jag har känt mig hängig hela veckan och inatt kunde jag inte somna pga täpt i näsan och huvudvärk. Trodde att det var min tur att bli förkyld, men idag har jag kännt mig piggare, det var väl lite sol på näsa som behövdes!

Gårdagens middag, pitabröd med tacofärs och grönsaker med kall vitlökssås, mums! Enkel maträtt men ack så god!

Nu sover lilleman sin eftermiddags lur så nu tänkte jag stänga av datorn och ta en stor kopp kaffe och sätt amig på altanen och lapa en massa sol! Äntligen är det vår!!!

 


Mys & nybliven moster


Idag blev jag moster åt en lite kille♥, vet inte hur mycket han vägde eller hur lång han va. Eftersom det var ett beräknat kejsarsnitt så fick min syster åka på uppvaket i 4 timmar, utan att träffa sin son eller veta hur mycket han vägde eller hur lång han är. Pratade bara snabbt med henne vid 12-tiden och alla mådde bar under omständigheterna. Så nu väntar jag på ett mms med den söta killen på!

Idag har jag och Liam bara myst, på övervåningen för en gångs skull. Annars brukar vi vara inne i hans lekrum. Ute är det ett fruktansvärt väder, snöblandat regn. det bästa med det är ju iof att snön försvinner =)

Nu blir det kaffe och ska kolla in HM:s hemsida nu när det har 10% rabatt, måste beställa hem lite kläder till Liam nu när han ska börja åp dagis nästa vecka...GAAA!! *Ångest*

Laxlåda

Igår gjorde jag som sagt en laxlåda, den blev så god så jag känner att jag måste dela med mig av receptet. Jag hade ris till, men idag åt jag pasta istället och det blev mycket godare. Är ingen fan av ris egentligen, så här kommer receptet!

Idag har det varit en helt strålande dag. Solen har verkligen strålat. Igår kom det ett till bakslag och det snöade ca 2-3 cm, men som tur är håller det på att smälta bort nu.

NU sover min skatt sin ef-nap så jag tänkte lägga upp detta recept och sen gå ut och sätta mig på altanen med en stor kopp kaffe och lapa lite sol.

Ha en strålande måndag!

 

 


Veckan som gått....



Denna veckan har bara flugit förbi.. Som jag skrev sista så åkte jag och Liam till Göteborg i onsdags för att umgås med min syster. Vi åkte till Allum i Partille och shoppade. Jag hittade faktiskt inte så jättemycket av intresse i affärerna. Känns som ett mellanläge med kläder just nu. Jag köpte iallafall en skaljacka till Liam och tre par byxor till mig!

I fredags var jag på huvudmannamiddag med jobbet. Så gårdagen spederades i lugnaste tempot eftersom huvudet inte var riktigt med...

Idag har vi inte gjort många knop, busat och varit ute i kylan. Nu vankas det laxlåda, hittade ett sparrigt recept på nätet.

Ha en fortsatt trevlig söndag och glöm inte bort att titta på Stockholm-Båstad på tv4 ikväll!

Nytt i min sminkväska




Nytt i sminkväskan! Rouge från Esteé Lauder, Kajal och mascara från Helena Rubenstein, mineral puder
från mary Kay, Lipfusion, Lipgloss från Smashbox färgen coctail hour 07, Moisture-Rich Body Lotion
från Clarins och sist men absolut inte minst Eight Hour Cream från Elizabeth Arden!


Godmorgon Tisdag!

Nytt i sminkväskan, tror nog att jag får sluta handla smink, vet inte hur många olika lipgloss och ögonskuggar jag har..ha ha men det är ju så roligt att kunna variera.

Denna dagen vaknade jag upp och solen sken, underbart! Planerna för idag är inte så många. Ska försöka ta mig ner till stan och köpa lite målarfärg så att jag kan börja ta mig an och måla det nya skrivbordet vitt.

Imorgon bär det av till Göteborg och hälsa på min syster som snart ska bli mamma. Eftersom barnet ligger i säte så är det beräknat kejsarsnitt på tisdag. Samma dag som våran farmor fyller 90 år. Ska bli så spännande att bli moster.

Nu får jag nog göra ett ryck och ta tag i dagen!

Punchrulle a la´Maria & sovtider, hjälp!





För några veckor sedan virkade jag min första punchrulle till Liam. Tanken är att han
ska få fler "bakelser" att ha på ett fat i sitt lekrum
.

Denna fina punchrulle virkade jag för några veckor sedan. Det var ingen lätt match, men eftersom jag ville göra något eget till Liam fick jag ta mig ann detta. Tanken är att jag ska virka chokladbollar och en prinsessbakelse och sy en kanelbulle, men just nu har tiden och orken inte räckt till.

Nu sover lillkillen sin andra nap för dagen. Det går verkligen inte att få honom att sova en gång per dag. Då har vi en super arg och grinig kille i flera timmar... Hur gör ni? Det kanske rättar tills sig nu när han börjar på dagis.?! Man märker hur mycket energi det tar på honom nu när han kan gå, han blir fort trött eftersom han inte är still i fem sekunder, mammas lille hjärta!

Buskillen


Jag har en riktigt busig kille här hemma. Det är så roligt att se varje framsteg han gör.
Det nya är iof inte så roligt, han petar sig i näsan..usch!

Det blev ingen prommenad i det trista vädret eftersom Henrik hade glömt att ta ut vagnen ur bilen..suck!
Sitter i soffan med en stor kopp kaffe och letar kläder till Liam och till  mig själv. Drömmer mig bort till sol ochj värme, just nu känns det väldigt avlägset.

Vi vet inte vad vi riktigt ska hitta på att göra nu i sommar på semestern. Vi har först 3 veckor semester sen jobbar 2 och sen 3 veckor till. Mamma och pappa fyller 60 respektive 65 så då har de hyrt en stuga nere i Varberg som vi ska spendera i en vecka, så mysigt, hoppas bara på bra väder. Sen blir det kanske 1 vecka på gotland och öland så klart och hem till Umeå. Sen får vi väl se om vi tar en vecka utomland i slutet, eller inte..

Halv åtta hos mig


Lite pix från shoppingen igår, halvåtta hos mig kokboken, doftljus, MUS cover all mix,
en fotoram som henrik ska ha på sitt skrivbord på jobbet.


Igår var hela familjen i Jönköping och A6 för att leta lite dagiskläder till Liam och ta en sväng förbi IKEA. Igår var det så otroligt skönt och soligt väder, idag är det regnigt och grått..

Vi var ute efter lite dagiskläder till Liam, men hittade inget, var slut i stl 86, så det blir att klicka hem lite plagg istället.

Denna dagen har vi inga planer, blir väl en liten promenad senare i eftermiddag. Nu ska jag ta hand om lite tvätt innan lillkillen vaknar.



Orofluido




Nya orofluidos shine spray!

När jag var hos frisören i fredags så såg jag att Orofluido hade kommit med en ny produkt.
Jag har använt orofluidos glasolja inna, men nackdelen med sånt är att man blir så kladdig. men nu har de kommit med en shine spray istället, så mycket bättre. den luktar gudomligt gott, inget kladd och håller hela dagen!


Kycklingbiffar med salsa och klyftpotatis



Dessa saftiga kycklingbiffar slängde jag ihop ikväll. Det var en god och snabblagad rätt.

Detta recept hittade jag hos  den inspirerande Linnea hos linneasskafferi, titta in hos henne när ni inte vet vad ni vill laga för mat eller bara för att inspireras av hennes fina bilder och goda recept!

ca 500 g kyckling
1 knippe färsk timjan
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 ägg
100 g färskost med vitlök och örter
salt & peppar

 

Lägg kycklingen i matberedaren, pulsera tills kycklingen är finfördelad. Ha i timjan, skalad lök och vitlök. Fortsätt att pulsera till allt blir en jämn massa. Tillsätt färskost, ägg, salt och peppar.

 

Hetta upp en stekpanna och ha i en matsked smör, klicka sedan i kycklingfärsen. Stek på medelvärme tills de är helt genomklara.

 

Salsa:

2 stora tomater
1 röd paprika
1/2 röd lök
olivolja
vitvinsvinäger
salt &  peppar

 

Finhacka tomat, paprika och lök. Häll över olja och vinäger, smaksätt med salt och peppar. Låt stå minst 20 minuter.



Nu blir det sängen för min del. Vi har endel att så i imorgon då Liam ska vara hos sin farmor och farfar hela dagen så vi kan vårstäda garaget och datarummet.

Natti natti!


Björnbär-lingon -hallon semifreddo



Detta supergoda recept hittade jag hos Helena Ljunggren hade inte bara björnbär i utan även hallon och lingon.

5 ägg
1,5 dl strösocker
4 dl grädde
1 krm vaniljpulver

3 dl björnbär (eller vilka bär du har hemma)
0,5 dl strösocker

Börja med björnbären. Lägg björnbären och sockret i en kastrull och låt det koka upp. Låt bären småputtra på medelvärme i några minuter tills den mesta vätskan har kokat bort. Låt svalna.


Separera äggen. Börja med att vispa vitan med lite av sockret till ett hårt skum. Gå sedan vidare till gulorna som vispas med resten av sockret. Vispa det pösigt och vitt. Till sist vispas grädden ganska hårt. Blanda samman gulorna med grädden och blanda till sist i den hårt vispade vitan. Blanda mycket försiktigt.
Tillsätt björnbären och de kanderade valnötterna. Rör ner det ytterst försiktigt. Häll upp i form och ställ in i frysen i 3-4 timmar. Den ska inte bli stenhård utan fortfarande vara väldigt mjuk vid servering.


Hair extensions




Hemkommen från frissan och redo för storstädning i garaget. Tröjan med mockalappar
på armbågarnn köpte jag på Lager 157 tidigare i veckan.

Idag har jag som sagt varit hos frissan. Blev sedvanlig färgning och toppning. Sen grädden på moset så gjorde jag en hårförlångning. Är så nöjd! Eftersom mitt hår växer så otroligt seg så har jag inte haft långt hår sen jag gick i 6:an tror jag.

Denna dagen har bara sprungit förbi, har veckohandlat, som alla andra gör på fredagar. fattar inte varför jag kan komma på det på onsdagar istället så slipper jag armbåga mig fram i mataffären..?!

Slängde ihop en björnbär-, lingon- och hallon semifreddo i eftermiddag som blev så otroligt god! Recept och bilder kommer upp lite senare ikväll eller imorgon. Till middag gjorde jag egna kycklingbiffar med salsa och klyftpotatis. Gott och frächt!



Dröm om morgondagen Minns gårdagen Lev idag



Förra veckan beställde jag wallies eller väggord som det även kan heta och idag kom dom. Den ena står det Liam och en kronsymbol på och den andra står det "Dröm om morgondagen Minns gårdagen Lev idag" Det är ett motto man egenltligen borde leva after varje dag. Ta vara på det man har istället för att tänka på det man inte har.

Nu är det snart middagsdax och jag har som vanligt ingen inspiration så här mitti veckan. Så det blir att slänga ihop en sedvanlig spagetti och köttfärsås. Man kanske ska ta och göra en veckomatsedel, hm har ju inte funkat så bra de senaste gångerna...Men nu börjar Henrik bli less på att handla varje dag eftersom jag ringer och säger innan han åker hem från jobbet att köp detta och köp detta...

Ikväll är det verkligen inget på tv, ska se halv åtta hos mig så klart och sen blir det väl att se lyxfällan kl 21.00. kan verkligen inte förstå hur folk kan låta det gå så långt?? Eftersom jag jobbar inom bank så ser man detta kanske inte dagligen, men allt för ofta tyvärr...

Nä, nu måste jag ta mig i kragen!

Ha en fortsatt UNDERBAR solig dag!

Säljes möbelpaket bathlife



Vi säljer nu ett möbelpaket Bathlife. Precis ett sådant vi har i vårat badrum, fast vi har ett vitt. Den vi säljer är mattsvart.  Även spegeln ingår så klart!

Vid intresse kan ni maila mig på [email protected] så återkommer jag till er.!

Våren är på väg & en fråga till er!



Bilden är tagen från igår. Nu ser man äntligen vägen, våren är på väg!!!



God dag torsdag!

Ni ser på bilden våran gigantiska altan på ca 50kvm. Jag funderar på om jag ska måla altanräcket vitt? Vad tycker ni?

Liam fick för sig att vakna kl 05.40 idag, så just nu sitter en väldigt trött mamma och slöar framför tv:n med en stor kopp kaffe och det nya nummret av ELLE. Oj vad mycket snyggt det kommer i klädväg nu i vår. Det kliar i shoppingfingrarna!

Imorgon är det fredag och sedvanlig fredagsmys på tu man hand! Kanske kan fira våran 4-års dag några dagar för sent istället =)

/M

Bruka Design


Husnummer från Bruka Design köptes på Grandma´s i Göteborg

För några veckor sedan var jag i Göteborg och bodde på hotell med Emma. Såg då dessa snygga husnummer från Bruka Design som jag inte kunde motstå att köpa. Har letat länge efer snygga husnummer och då har alltid nummer 1 & 6 varit slut. var inne på att ha husnummret i bokstäver, men även där var det alltid slut på T & S.

Idag är det halvdant väder ute, på nyheterna sa de att imorgon ska det snöa, igen! Suck! Imorgon blir det ett besök hos frissan, får se om jag gör något vågat denna gången... Liam ska sova hos sin farmor och farfar fredag till lördag så jag och Henrik ska ha vårstädning i garaget. det går knapt att komma sin in i förrådet i garaget länge. Ska även passa på att fixa i datarummet/gästrummet. Vi köpte ett skrivbord i helgen som jag ska måla vit! Så klart!


Liam är ute & går på altanen själv!


Den roligaste platsen




Att leka med toapapper är så roligt. Liam har en t-shirt tröja från Nova Star och
stretch byxor från Gangstar


Liam älskar att leka i badrummet med sin mammas flaskor och toapapperet som är i korgen. man kan stapla dom, slänga dom eller bara riva i allt papper...ha ha att det behövs så lite.

Borde egentligen ta och hoppa i säng eftersom man vet aldrig när lilleman väljer att vakna imorgon.


The Bathroom




Vårat underbara bubbelbadkar. Jag har inte hunnit premiär bada i det än, men Liam och Henrik badade i helgen, 2 gånger och det fick mer än godkänt!


Här ska det piffas med en snygg vit eller svart tvålpumpsflaska, handukskrokar med snygga handdukar


Här ska det ställas en toalethållare och resten av toarullarna får vara i korgen, perfekt att ha alla toarullar i en lövkorg!

Det som inte är klart är duschen så bilder på den kommer evenuellt upp i helgen om allt blir fixat!



Ute & går


Liam älskar verkligen att vara ute och försöka att gå med sina skor. Han älskar tom sina skor!! det är mammas kille de ;)

Vi tog en liten sväng med vagnen innan lunch och sen fick Liam gå lite själv ute. Eller själv och själv, han håller mig i handen eftersom det är så kupperat och mycket sten på marken. Sötnos!

Den underbaraste av dom alla!


Glasparti & 4 år tillsammans



I fredags fick vi äntligen upp glaspartiet till trappen

Solen skiner

Idag har jag och min älskade Henrik varit tillsammans i 4 år. På dessa 4 år som gått har vi byggt hus, förlovat oss och fått världens underbaraste son Liam! Det som fattas nu är ett bröllop med stort B! Men än så länge har vi inte satt något datum...

Liam vaknade imorse klockan 6, puh och har nu sovigt i 1h, hör att han vaknat nu, jag som hade tänkt att ta mig en powernap, attans! Bara att gilla läget! =) det blir nog en långprommenad ner till stan senare i ef.

Vi är klara med badrummet nu, så bilder kommer upp under dagen!

Ha en strålande onsdag!


God egengjord Juice



Igår blev jag så sugen på att göra egen juice. jag har en råsaftscentrifug som jag aldrig använt. Så nu fick den sig en genomkörare. Jag tog 3st blodapelsiner, några vindruvor, citron och 1½ äpple. All denna frukt blev till ett glas supergod och så fresh!

Går och går



Vi har en kille här hemma som inte gör annat än att gå, gå och gå.

Det är så värmande i mammahjärtat att se sin son ta sina första steg. det var iof länge sedan han tog sina första steg, men nu går han precis hela tiden. Men kan verkligen se lyckan i hans ögon när han kan gå dit han vill! Mammas lilla hjärta, vart tog tiden vägen?

Idag var det tänkt att Liam skulle ha sitt sista babysimpass. Men eftersom han fortfarande är förkyld(snorig & hostig) så väljer vi att stanna hemma.

Vädret idag är grått och trist, men vi tar oss nog iväg till Lager 157 senare idag för att spana in lite dagiskläder och inredning på Serholt Outlet.

Nu blir det en stor kopp kaffe för min del framför efter 10.

Städning råder....



TGIF



Just nu ligger min skatt och sover sin förmiddags nap. Stackaren börjar bli förkyld, han
har hostat och snorat hela natten...

TGIF

Äntligen fredag och även solen uppenbarar sig på himmelen. kan inte bli bättre!

Idag ska vi sätta upp kommoden och högskåpet i vårt nya badrum. Igår var rörmockaren och kopplade in toaletten och handfatet samt badkaren. Men till duschen fattades det ngn del så vi får vänta 1 vecka innan vi kan använda den. Nu ska elektriken bara koppla in badkaret så vi kan börja bubbla. Lovely!!

Denna dagen kommer att bestå av mys med liten sjuk kille, kanske bege oss ut i det fina vädret om plogbilen kommer och plogar, det går inte att ta sig fram med vagnen nu.

Sen blir det bakadpotatis med god sallad och räkröra, mums! Det kallar jag fredagsmys!

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Regn och rusk råder..


Snyggt från Dior



Sitter och drömmer mig bort till högre lön och vår =)

Mycket snyggt från Dior, H&M, Burberry, Mulberry

Nu vaknade min ängel!








Sunshine in my soul



Dessa bilder är tagna för några helger sedan, det var en sån underbart vacker vårdag.

God eftermiddag!

Nu snöar det ännu mer än tidigare i morse. Blir så trött på allt detta snöande. Just nu spver min skatt, tror att han börjar få en släng av sin pappas förkylning, igen! Är det inte den ena så är det den andra. Men hoppas att det bara är en liten släng av det som Henrik hade.

Idag har vi mest skrotat här inne, lekt och gått lite. Fick för mig att göra en riktigt god lunch idag och slängde ihop en älgytterfilé med ungsrostade grönsaker och en god yoghurtsås till det. Mums!

Imorgon är det äntligen fredag och fredagsmys, det blir nog bakadpotatis och en god röra och sallad till middag imorgon kväll. Gott, snabbt och enkelt!

Ska plocka undan lite av alla leksaker Liam har dragit fram och sen lägga mig i soffan och njuta av lugnet innan vilddjuret vaknar igen =)

Vi hörs!

Liam går


Lundmyr of Sweden


Beställde en bodypiké och ett par badbyxor och spade med hink hos Campadre förra veckan.

Vill du också bli medlem på Campadre och ta del av nya kampanjer varje dag?

God dag torsdag!

Idag råder det samma väder som igår, snöoväder *suck! Trodde verkligen att våren var på väg efter helgens underbara väder. Denna veckan har gått i rasande fart. I måndags var jag på "babysim" med Liam. I tisdags var vi på en lång promenad till pappa Henriks jobb och även en sväng förbi mitt jobb. Igår var det snöoväder så då blev det en innedag med en massa Liam mys.

Nu går Liam, så underbart att se alla framsteg han gör. Om man säger tex att vi ska borsta tänderna så går han in i badrummet, min sötnos! Lägger upp ett filmklipp på det senare idag, om jag kommer på hur man gör...!?

Nu blir det en stor kopp kaffe eftetrsom Liam har fått för sig att vakna kl 06.00 varje morgon och jag har så svårt att komma i säng på kvällen.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Sunny day!


Idag har det varit strålande väder ute, helt underbart att höra fåglarna kvittra och se när
snön smälter bort. Älskar våren!

God kväll

Efter en hemsk natt med Liam så börjar jag redan nu tänka på att hoppa i säng. Fick nog inte mer än 3 timmars sömn inatt kändes det som. Liam sov jätteoroligt och fick ligga emellan oss = tornado.

Men vi tog oss iallafall ut i det underbara vädret som rådde iallafall på västra delen av sverige. Gick en sväng på stan, men hittade inget speciellt att shoppa som fick plats under vagnen.


Hur trött man än är och hur mycket man än skriker för sömn så finns det ingen större
kälek än tills sitt barn!

Försökte mig på en photoshoot idag med Liam, inte det lättaste då han inte kan sitta still för fem öre. Men fick en del bra bilder iallafall. Numera går Liam jättemånga steg, men inte självmant, det lättaste är ju som sagt att krypa, det går ju fortast...Men han har nog gått ca 25 - 30 steg, men fortfarande väldigt vingligt. Bara han går helt innan dagiset börjar, underlättar ju endel.

Nu ska jag slö titta lite på Melodifestivalen. Är det bara jag som tycker att detta året har det varit super dåligt. Tror nog att det lever sina sista år detta.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll


Lightroom


Jag har nu suttit och försökt förstå mig på Lightroom, jag använder mest annars ps5 och photoscape. Men nu känns det som om jag börjar få ett hum om hur det fungerar. Tur att det finns tutorials på nätet annars hade jag aldrig klarat det.

Denna dagen har bara flugit förbi och nu är jag ledig i hela 5 veckor. Fick hem alla papper om dagiset idag, spännande.

Bilden ovan gjordes nu ikväll, en digistivebotten och kondenseradmjölk, banan och grädde, toppat med hackad diam. Den ser väldigt smarrig ut, men det var inget för mig, alldeles för söt. men Henrik älskade den...tur det!

Receptet:
1 1 burk kondenserad mjölk
13 13 st digestivekex
125 125 g äkta smör
2.5 2.5 dl vispgrädde
2 2 st bananer
1 1 st daim att riva på toppen

Gör så här:
Mjölken ska stå i burken (utan att man öppnat den) i precis nästan kokande vatten i 3 timmar och 15 minuter. Låt burken sedan kallna och låt den stå i kylen tills dagen efter.

Smula sönder kexen och tillsätt sedan smöret. Denna smet hälls sedan av i en form.

Fördela sedan den kondenserade mjölken över botten. Var försiktig! Botten är väldigt spröd och går lätt sönder. Hit kan du förbereda! Ställ formen i kylen så länge.

Vid servering
Skär upp bananerna i smala skivor och lägg dessa över hela tårtan. Vispa grädden och häll över den. Riv sedan lite daim som dekoration.


Sitter nu och ser på Let´s dance, är så trött idag så det blir en tidig kväll ikväll.

Kurragömma & en dag kvar



God kväll

Allt detta är från butiken Kurragömma i Borås. En helt underbar barninredningsbutik. De har allt
från
Elefanthuvud från Brigby's till Kid´s Koncept.

Denna veckan har bar arusat förbi, som alla andra veckor. Vart tar tiden vägen egentligen?

Imorgon är det äntligen fredag och då är det dax för fredagsmys. Jag verkligen älskar fredagar då man lagar lite extra god mat och varvar ner i soffan framför Let´s Dance. Imorgon vankas det viltgryta med kantareller och rårörda lingon och hasselbackspotatis. Till efterrätt blir det en kolapaj gjord på kondencerad mjölk och degistivekex.

Imorgon jobbar jag sista dagen på hela 5 veckor. Ska nu vara mammaledig igen eftersom Liam inte kom in på dagis när vi ville. Så nu börjar han iställer för 1:a mars den 4:e april. Så nu får jag vara hemma och mysa med min lilla älskling lite grann innan han börjar på dagis.

Nu kallar sängen efter mig



Award




Häromdagen fick jag denna sina award från Klipphöjden 3, detta förgyllde min dag!

Denna trevliga awarden ska skickas vidare till 5 trevliga och inspirerande bloggar som har mindre än 100 följare

Jag skickar denna fina award vidare till:

Sandras blogg
Soofie Eklund
Liten del av mig
Madeleiene
Anso

Reglerna för awarden är sådana att du ska skicka awarden till 5 bloggar du gillar som har mindre än 100 följare.

Awarden går vidare genom att du lämnar meddelande på deras blogg att de är en av dina favoriter bloggar och blivit utvalda till Liebster Award.


Den som får awarden länkar till den som den fick den från och till de 5 som får den.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus