Tapet i sovrummet

Denna tapet ska vi ha i vårat sovrum


Tapeten är från sandbergs.se

Badrum

Denna handdukstork vill jag ha.


Hafa Kioto, så snygg

Jag som trodde att vi hade bestämt oss för en tvättställs blandare, så blev det inte. Nu har vi ev tänkt att ha denna:

Hafa Cube

Som alla vet som byger hus eller gör om någon stanns så hinner man ändra sig säkert en 10-15 gånger innan man verkligen har bestämmt hur man vill ha. Jag tro att vi redan är uppe i 10 ggr..Det är så svårt att göra alla dessa val, när man inte har huset redan. Att försöka komma ihåg hur allt såg ut.

Ja ja, nu ska vi inte iväg nå mer och kolla på saker till huset förrän nästa vecka. Då ska vi kolla på kommoder, som vi som sagt trodde att vi hade bestämt, men sen så ändrar man sig efter ngr veckor. That´s life! Huvudsaken är ju att det blir snyggt i slutändan.

Åter igen soffbords problem

Då har vi precis kommit hem från Jönköping. Vi har varit och tittat på tapeter, sängar, soffbord och köksbord. Vi har fortfarande inte hittat ngt soffbord. Vi var på Mio, Svenska hem, Kungsmöbler, men inget...

Vi bestämde oss nästan till helt 100% hur vi ska ha det i tapetväg i rummen.


Denna tapet som fondvägg i matsalen och resten av rummet vitt, kanske svart sten bakom kaminen..


Denna tapet som fondvägg i tv-rummet, resten av rummet skall vara metallic färg, som går lite mot guld

Sen funderade vi på att inte ha den tapet vi tänkt oss från början som fondvägg vid trappen, denna som är nedan, utan ha helt vitt och sen sätta en sticker med vass i hörnan in mot hallen. Eller vad tror ni?


Så här ser hallen ut (taget i ett visningshus)


Åter till soffbords problemet. Hittade detta soffbord på Svenska hem, men Henrik tycker att det blir alldeles för litet åt 2st 3-sits soffor. Vad tycker ni?



Men något köksbord som vi gillade hittade vi då inte. Hur svårt skall det vara egentligen?

Vi köpte då en 180cm Jensen Diplomat Kontinental säng idag. Så nu är det ur världen i alla fall, och plånboken tommare... :P

Den här klädhägaren tycker jag skulle passa hur bra som helst vid huvudentren. Eftersom det är ett avlångt förnster där man kan hänga kläder så vill jag inte ha en vanlig traditionell klädställning, för det finns inget fulare än att ha en massa jackor m.m. hängande vid ett fönster.




På denna vägg ska den vara..

Den här var inte billig må jag då säga, så jag har bett min sambo att göra en till mig =)

Rörstrand mugg, VILL HA!!

Titta vad jag har hittat. Så jäkla fin. Nu måste jag bara övertala sambon om att vi måste köpa nya kaffemuggar, fast vi har rätt så nya..tihi..Tur att han är och åker cross nu, så att han är på bra humör när han komer hem..he .. he


Soffbords problem

Vi har fortfarande problem att hitta något soffbord som bara känns helt perfekt. Jag vill mest att det skall vara snyggt, men min kära vill att det skall vara mer praktiskt. Att man ska kunna sitta & äta vid bordet utan några problem.. *hm* Inte lätt detta..

Idag var vi och kollade på fler soffbord. Jag hittade ett som jag föll för, men Henrik var inte lika entusiastisk tyvärr..



Bilden är tagen från www.blooms.se




www.blooms.se

Stor shoppande

Igår va vi och shoppade loss lite. Vi eller jag..ville köpa lite nytt till köket. Nu när man bygger nytt så vill jag iaf köpa en massa nya saker istället för att flytta in med gamla saker

Detta va vad vi köpte igår:


8 st sånna glas från Boda Nova


Ittala ljus fat


1 st Ittala ljus lykta, vi har redan 3st och jag kände att jag ville ha fyra stycken istället


Sen avslutatde vi allt med att köpa 4 stycken Ittala ljuslyktor

Dessa lyktor ska jag ha på ekfatet, blir jättefint.

Ändring av katt

Vi ska inte ha den kattunge som det var tänkt från början, hon blev tingad, blev ett missförstånd så vi ska ha katten som jag ville ha från början. Så nu får vi ta och tänka ut ett annat namn kanske Sigge eller Simba? Nu är det bara 2 veckor kvar tills den söta krabaten kommer, jag längtar så


Sjuk

Då har man gått och blivit förkyld. Snoret rinner och huvudet spänger. Härlig helg man får...

Idag har vi varit och köpt en massa till huset. Tvättmaskin, torktumlare, köksfläkt och en braskamin...Vi köpte allt hos den lokala handlaren. Så de kommer och installerar allt och vi kan ha grejerna på deras lager tills vi behöver det. Hur bra som helst




Bildena är tagna från www.tretti.se


Bilden är tagen från www.franke.se


bilden är tagen från www.contura.se



bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Snart kommer våran söta kattunge

Nu är det nära. Om ca 2,5 v kommer våran söta kattunge. Nu har vi äntligen kommit på ett namn till henne, Siri ska hon heta. Visst är det ett sött namn?


Den svarta katten till höger är den vi ska ha :D

Lite inrednings prylar

går bestämde vi oss lite för vad vi ska köpa till huset. Eftersom vi redan köpt en soffa på Mio, så letar vi efter ett soffbord. Vi har letat och letat, men utan resultat. Vi hittade detta soffbord igår på Ikea, så vi ska kanske köpa det.


2 stycken sånna här 3-sits soffar har vi redan köpt på Mio




Bilderna är tagna från www.ikea.se

Stockholm

I helgen hjälpte jag min bror att flytta upp till Sthlm. Sen passade vi på att strosa lite i stan innan vi åkte hem igen. För en gångs skull så orkade jag inte gå i en massa affärer. Tänker bara nu på vad jag ska köpa til huset, ist för vad jag vill köpa till mig själv. Så det blev inte myclet shoppande. En handväska, armband, ring och lite motivsockar =)




En stel gubbe i gamla stan


Henrik blev helt lyrisk när han såg detta ekipage..Detta vill han ha!

Audi A4

Glömde visa bilder på bilen som vi vill ha. Vi tänkte köpa en sån här fast röd, men den hade blivit såld ngr dagar innan tyvärr... :( Vi fick provköra Audin, Fy F*n vilken härlig bil. Vi provjjörde både en bensinare och en diesel. Men vi gillade bensinaren mer, då dieseln lät så mycket, vi som är så vana med våran BMW diesel som är så tyst. Nu får vi ta & byta från BMW till Audi istället. Behövs ju en kombi när vi ska ha barn, hund m.m. (inte än!!)   ;)




Dränering

Idag håller vi på att dränera. Nu börjar vi närma oss att bli klara =) Synd att jag inte kan hjälpa till bara...men men mitt arbete kommer ju när huset är klart, inreda & sånt roligt


Förlovning

Idag har min bästa vän förlovat sig. SÅÅÅ glad för deras skull!! Nästa sommar beräknas det att bli bröllop. Så nu måste vi börja planera, kolla klänningar datum m.m. Nu väntar vi på att det skall bli 27 december då deras första barn skall födas!! Grattis gumman!!!

Here we come beach 2012 :P

Då var första arbetsdagen efter semestern gjord. Var hur trött som helst efter jobbet. Fast att jag inte hade allt för mycket att göra...Orkade inte ens gå till gymmet idag, eller kände att mina lår va tvungen att vila efter 4pass på raken förra veckan. 3 st Bodypump & 1 spinning pass. Så idag blev det bara 1h promenad när äntligen solen tittade fram bakom de mörka molnen. Men i morgon blir det core 30 min & sen BodyCombat, det är hur roligt som helst. Here we come Beach 2012 ;) tihi..

Nä, nu ska jag kolla på lite Os, sen blir det dax för sängen, man är ju inte van att gå att lägga sig så tidigt numera..

Natti

Fondvägg

Denna tapet hade jag tänkt att ha bakom trappen som en fondvägg


Då va grunden uppe

Då har vi satt upp det mesta på grunden. Nu är det "bara" att isolera, dränera & gjuta lite.. Vi skulle gjuta idag,men det bara öser ner regn så det får vänta..










Resan upp till mamma och pappa i norr

Ja, vad har vi gjort under våra 2 veckors semester? Inte så jätte mycket, grejat lite med tomten, sen solat & badat i det fina vädret. Man har knappt orkat göra ngt annat när det va så varmt..

Sen så åkte vi upp till mina föräldrar i Umeå. Vi hade tänkt att köra hela vägen upp, utan stopp (100mil). Men sen så bestämde vi oss för att tälta *suck* jag & tält går inte riktigt ihop, men men..Vi stannade på Orsa camping, men när vi väl skulle betala för att tälta så var man tydligen tvungen att ha ett camping kort??!! men herre gud!! Ja, ja inte att göra så mycket åt, bara att betala & se nöjd ut. Totalt betalade vi 260:- för att tälta en natt.. Det gick väl si sådär. Kallt & hårt att ligga på ett uppblåsbart liggunderlag....menär man kär så är man :D tihi


Här har vi äntligen fått upp tältet, efter många om & men...tihi

det är faktiskt väldigt fint på Orsa camping, jag va där när jag va ca 7-8år & då va det inte lika stort som det är idag, de hade till och med ett gym & bowlinghall där..




Henrik blev lite törstig efter att ha satt upp tältet...

Hemma hos mamma och pappa va det så skönt. Att bara koppla av på landet. Så tyst och skönt. Bort från allt stress..Min sambo åkte ut med pappas cross & var tvungen att ta ett kort på våran fina by :D



Sen som sagt va man ju tvungen att åka ner til verkligeheten igen.. Så vi sträckkörde 100 mil, man vill ju hem så fort som möjligt..Vi stannade & fikade på Höga Kusten






Vart tog det fina vädret vägen?

Det bara regnar och regnar och regnar. Det som va så skönt för 1 vecka sedan. Vi hade ca 27-30 grader, härligt väder på semestern. Fast man ska väl inte klaga. Har bara haft regn 3 dagar på hela semestern :D Men på måndag börjar allvaret igen...

Här komer lite bilder från förra veckans härliga väder:



Våran kisse om 5 veckor?

I förrgår va vi och kollade på katterna. Nu har vi nog valt katt. Denna söta varelse ska nog bli våran om ca 5 veckor :D

Äntligen valt allt kakel i badrummet

Då har vi äntligen valt allt kakel i badrummet. Vi va nog inne på konradssons i över 1 h. Men nu är det äntligen klart iaf, nu kan jag fokusera på allt annat som ska väljas :D Inte lätt, men roligt.

Jag har äntligen efter mycket tjat till min sambo, fått igenom min önskan om handfatet & tvättställsblandaren från Svedbergs, som jag visat i ett annat inlägg. Så nu är jäg mycket nöjd.

Detta vita kakel (som är på väggen)ska vi ha på alla väggar utom ena kortsidan:


Bilden tagen från www.konradssons.se

På en kortsida ska vi ha ett mörkgrått kakel som även är på golvet. Lite mörkare än den som är på bilden:

Bilden är tagen från www.konradssons.se

Bakom toalettstolen ska vi ha samma mörkgrå som på golvet & ena väggen, som ramar in en metallmosaik.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus